Jump to content

Other images in 2015 г. - Снимки и картинки от фейсбук групата

Астрология - снимка споделена от Filip Filipov

fasebook.jpg

 

 

Filip Filipov сподели своя снимка.

21 юни в 22:51

 

 

Специален поздрав към групата чрез това астрологично нововъведение.

Да благодарим на Учителя, че създаде българската астрологична традиция!

 

 

ВАЖНО АСТРОЛОГИЧНО НОВОВЪВЕДЕНИЕ: Искам да ви зарадвам с добрата новина, че сайтът http://astrologia.bg направи важна крачка напред! Вече са налице първите модули за астроанализ и прогностични модули за риск анализ в глобално и персонално отношение. Освен това, визуализацията на звездната карта е значително подобрена и усъвършенствана. Всеки един от вас може да я настройва по свой вкус и желание чрез бутоните за настройки, налични в горната централна част над хороскопа. В реално време се анализират и показват астрологичните силови линии, както и в стандартен табличен вид, но заедно с това могат да се видят и действащите в звездната карта космически конфигурации. Всичко това е свободно достъпно като информация само с посочване с мишката или кликване на дадена икона.

Най-важната стъпка напред се визуализира в табовете, позиционирани в дясно от хороскопа. Те са разделени по категории: АНАЛИЗ, ПЕРИОДИ, ПРОГНОЗА, ТЪЛКУВАНЕ и ДНЕВНИК. За сега сме успели да пуснем в действие само първите две, а останалите са показани като един вид кратко предварително обяснение с цел ориентация. Табът АНАЛИЗ, включва две под нива – ОБЩ АНАЛИЗ и ДЕТАЙЛЕН АНАЛИЗ. Както сме показали в общия анализ е направена една безплатна първа стъпка на текстово обяснение на най-важните параметри на звездната карта. Разбира се, това ниво в бъдеще ще се разшири значително. За тези от вас, които искат да имат повече информация за себе си, сме подготвили едно първо ниво на астро-психологична интерепретация на вътрешната и външната страна на психиката на човека. Тя е структурирана, в три нива: ВЪТРЕШЕН И ВЪНШЕН АНАЛИЗ НА ХАРАКТЕРА и ОБОБЩЕНИЕ НА ПРЕДХОДНИТЕ ДВЕ НИВА. Всяко от първите две нива на анализ има по 10 специални изчислителни функции, които са достъпни до вас след минимално заплащане от 10 стотинки. По този начин могат да се изчислят силата на зодиите и домовете, доминантните принципи, стихии, динамични характеристики, полярност и планетарни качества на вашия характер. Специално обръщам внимание, че различните заплащания на услуги са единствено и само заплащания за отделеното от екипа на АСТРОЛОГИЯ.БГ лично време, програмистки усилия и професионална поддръжка на интернет сайта и потребителските профили. Астрологичната информация не може по никакъв начин да бъде остойностявана чрез човешките понятия за пари и услуги, защото тя е от духовен порядък. Работил съм в екип с моя приятел и колега Христо Георгиев вече 3 години, за да създадем достъпна за всеки един от вас уебверсия на програмата Сириус, която започнах да конструирам през далечната 1995 година. Искаме да ви създадем максимално добри условия за астрологичното научно развитие. Вие не само можете да построите безплатно вашия хороскоп, но и да направите първите стъпки за неговото анализиране, протълкуване и прогностично осмисляне и то стъпка по стъпка с цел самообучение. Представяме както набор от безплатни ресурси, така и изключително евтини и достъпни астрологични инструменти, чрез които всеки един от вас не само може да изучава астрологията, но и самостоятелно да изследва дълбочината на своята звездна карта. Основната идея на този уебсайт е да разшири максимално достъпа до астрологичната информация и то на едно високо професионално ниво.

За да опознаете лесно инструментариума на този сайт сме заредили персоналните сметки на всички регистрирали се до 20.06.2015 г. с бонус ваучер на стойност 3 лв., достатъчен за повече от 10-20 аналитични и прогностични услуги. По този начин, реализирам обещаната отстъпка под формата на подарък към всички вас, които имате сериозно отношение към астрологията и уважение към програмистките усилия на екипа ни. Създали сме различни условия за транзакции и вие можете да следите и работите с вашата персонална сметка на страница: ТРАНЗАКЦИИ намираща се в подменю АКАУНТ на главното меню.

Второто изключително полезно нововъведение в сайта е прогностичния анализ в глобално отношение на няколко рискови области от ежедневния живот. В момента сме пуснали в действие ТРАНСПОРТЕН РИСК АНАЛИЗ, ВЪЗДУШНО-ТРАНСПОРТЕН РИСК АНАЛИЗ И СЕИЗМИЧЕН РИСК АНАЛИЗ. В бъдеще ще задействаме и модула ЕМОЦИОНАЛЕН РИСК АНАЛИЗ. В публикуваните периодични модули можете да видите нагледно спрямо даден времеви хоризонт от 3, 10,20,30,60 и 90 дни описани с цветови код различните нива на опасност в глобално отношение. Времевият хоризонт за риск анализ по подразбиране е 3 дни, но вие можете да разширите своя поглед напред в бъдещето по свое желание, като покупката на даденото предпочитано от вас ниво важи за 30 дневен период. По този начин всеки има безплатен и свободен достъп, както и специализиран и детайлен достъп, ако има нужда от това. Когато погледнете дадения модул за риск анализ, вие ще видите календар с цветови кодове, като всеки един от различните периоди може да бъде кликнат с цел персонален анализ на конкретния глобален период спрямо вашата лична звездна карта. Така всеки един от вас може да провери дали дадената глобална опасност задейства или не неговия хрооскоп.

В близко бъдеще ще включим много подробен тълкувателен и прогностичен модул, както и инструмент за водене на астрологични записки с цел усъвършенстване на прецизността на астрологичните услуги, предлагани от astrologia.bg . В момента текат последни фини настройки относно езикови корекции. Ако забележите пунктуационни или смислови малки грешки, молим за извинение.

Надявам се добрата новина да ви е зарадвала! Буквално работихме дни наред, за да успеем да я пуснем в действие точно по време на Лятното слънцестоене, като един подарък за вас за предстоящите слънчеви дни!

Астрологията е Първата наука на човечеството, благодарение на нея ние сме станали интелигентни и разумни същества. Да благодарим на Бога за това свещено знание!


From the album

2015 г. - Снимки и картинки от фейсбук групата

  • 192 images
  • 0 коментара
  • 0 image comments

Photo Information for Астрология - снимка споделена от Filip Filipov


0 Коментара

Recommended Comments

Няма коментари.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
×