Към съдържанието

 • Вход чрез Facebook Log In with Google      Вход   
 • Регистрация

Снимка

Цитати от Учителя, подбирани от George Tzenev

Цитати

 • Please log in to reply
23 отговора на тази тема

#21 Ани

Ани

  Advanced Member

 • Moderators
 • 708 Мнения:

Публикувано 09 май 2015 - 07:25

fasebook.jpg

 

Всеки да се вгледа в себе си, да разбере, че злото е в самия него, в неговите изопачени разбирания. Следователно, за да възпитавате хората, а себе си да самовъзпитавате, трябва да приложите Христовото учение – учението на Любовта.

 

Учителя Беинса Дуно

 

Прикачени миниатюри

 • 10408605_10204962909409862_2005614792337725059_n.jpg


#22 Ани

Ани

  Advanced Member

 • Moderators
 • 708 Мнения:

Публикувано 09 май 2015 - 07:28

fasebook.jpg

 

Аз казвам: Не се одумвайте! Не одумвайте другите хора, за да ги увредиш. Ако одумваш другите хора, за да ги поправиш, това е друго. Кажи му: „Не прави това, не е хубаво това. Това ако правиш, това ще ти произведе.“ А пък ти ще говориш на някого: „Еди кой си брат има този дефект.“ Той пък ще отиде и ще каже на този брат, че онзи говори против него лошо. И той ще почне да говори против тях. Това са вече уловки на черната ложа. Черната ложа най-първо ще му каже: „Кажи му това и това.“ А пък на тебе ще тури друга мисъл. Това, което скарва хората, не е от Бога. А пък това, което примирява е от Бога. Колко трябва да бъде човек внимателен.

 

Условията за растеж

Учителя#23 Ани

Ани

  Advanced Member

 • Moderators
 • 708 Мнения:

Публикувано 17 май 2015 - 08:09

fasebook.jpg

 

Тези думи са ключ към бъдещето на България и Българите. Те осветяват пътя ни към Новата Епоха. Разпространявайте ги!

"Сега аз проповядвам на българите, защото Бог е решил да ги благослови. Всички ще се подобрят, ще станат добри хора. Всички свещеници, проповедници, учители, майки и бащи ще проявят Доброто в себе си и ще говорят на един език. Господ казва: „България ще бъде благословена!“ Времето ще покаже истина ли говоря, или не.
Всички ще бъдете носители на Новото учение по света – така е решил Бог, а каквото Той решава, не се разваля. Не се обезсърчавайте и бъдете благодарни за това, което Бог ви е дал. Всяка година Той ще ви дава все повече и повече. Той ще ви дава от новото вино, от което няма да се опивате. – „Какво ще стане с България?“ – За България иде голямо добро, което всички трябва да приемат доброволно. Ако не го приемат доброволно, насила ще го приемат, но Бог няма да отмени решението си. Какво правят майките със своенравните си деца? За да приемат благото, Доброто, което им дават, те ги набиват.
Идете сега по домовете си и носете Новото учение навсякъде."

 

беседа "Доброто вино", "Сила и живот", том 3

 


#24 Ани

Ани

  Advanced Member

 • Moderators
 • 708 Мнения:

Публикувано 19 май 2015 - 07:49

fasebook.jpg

 

"Господ ме е изпратил в България да завъртя колелото на живота в обратна посока, и аз ще го завъртя по всички правила на Божествения закон, за да опитате всички блага на живота."

 

Малкият закон

 Теми съдържащи: Цитати

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни