Към съдържанието

  • Вход чрез Facebook Log In with Google      Sign In   
  • Регистрация


Video Options   
Снимка

Тридневен сух пост - ден втори , Здрав живот, Калоян ГичевТридневен сух пост - ден втори , Здрав живот, Калоян Гичев

Здравейте уважаеми приятели,

Споделял съм за различни практики, които имат за цел чистота и здраве. Усетих, че сега е време да направя една нова за мен практика – сух или пълен пост (говеене) за период от три дни. До сега бях правил само еднодневни такива. Избрах това да бъде сега поради ред субективни и по-обективни причини. Заснех кратко видео във всеки от дните.

В това първо за мен тримерене (въздържане от храна и вода за 3 дни) се случиха хубави неща – не стана никакво чудо, но станах по-чист, по-весел, по-благ и по-богат с една опитност. Всъщност това са малки чудеса :-) Тридневен пълен пост (тримерене) с Калоян Гичев за чистота и здраве

Доволен съм, хареса ми и мисля пак да го направя. И знаете ли – въздържам се периодично от храна от 14 години (разказах за това в предното видео на тема за ежеседмичното гладуване) и разбира се, щом продължавам значи намирам смисъл и привличане в тази практика на пречистване и обновяване.

Вярвам когато прилагаме с разумност добри практики – ще пожънем и добри плодове. Здравето е плод на чистотата и същевременно най-голямото богатство. Ще се радвам всички хора да забогатеем повече – малко по малко, честно спечелено и дарено :-) Тридневен пълен пост (тримерене) с Калоян Гичев за чистота и здраве Здраве и чистота!


* Видео предаване "Поточе" - посветено на здравословния начин на живот - брой 4.
** Калоян Гичев, 31 март 2015 г., град София.

линк към групата

Rate Video   - - - - -

Videos System v3.0.3 © 2018 DevFuse