Към съдържанието

  • Вход чрез Facebook Log In with Google      Sign In   
  • Регистрация


Video Options   
Снимка

Отпостване след тридневен пълен пост, Здрав живот. Калоян ГичевОтпостване след тридневен пълен пост, Здрав живот. Калоян Гичев

Здравейте уважаеми приятели,

Споделял съм за различни практики, които имат за цел чистота и здраве. Усетих, че сега е време да направя една нова за мен практика – сух или пълен пост (говеене) за период от три дни. До сега бях правил само еднодневни такива. Избрах това да бъде сега поради ред субективни и по-обективни причини. Заснех кратко видео във всеки от дните.

В това първо за мен тримерене (въздържане от храна и вода за 3 дни) се случиха хубави неща – не стана никакво чудо, но станах по-чист, по-весел, по-благ и по-богат с една опитност. Всъщност това са малки чудеса :-) Тридневен пълен пост (тримерене) с Калоян Гичев за чистота и здраве

Доволен съм, хареса ми и мисля пак да го направя. И знаете ли – въздържам се периодично от храна от 14 години (разказах за това в предното видео на тема за ежеседмичното гладуване) и разбира се, щом продължавам значи намирам смисъл и привличане в тази практика на пречистване и обновяване.

Вярвам когато прилагаме с разумност добри практики – ще пожънем и добри плодове. Здравето е плод на чистотата и същевременно най-голямото богатство. Ще се радвам всички хора да забогатеем повече – малко по малко, честно спечелено и дарено :-) Тридневен пълен пост (тримерене) с Калоян Гичев за чистота и здраве Здраве и чистота!


* Видео предаване "Поточе" - посветено на здравословния начин на живот - брой 6.
** Калоян Гичев, 2 април 2015 г., град София.

линк към групата

Rate Video   - - - - -

Videos System v3.0.3 © 2018 DevFuse